Van Kraaij, keurslager

Uw catering, onze zorg!

Voor al uw particuliere of zakelijke feesten

Wij verzorgen feesten in alle soorten en maten. Van een intiem thuisfeest waar u alleen drank, hapjes en verhuur voor nodig heeft tot aan een jubileumfeest waarvoor alles van top tot teen geregeld moet worden. Alles is mogelijk, wij nemen uw zorg graag uit handen.

Koude buffetten

Warme lekkernijen bij koud buffet

Warme buffetten

Tapasbuffet

Dessertbuffetten

Broodjesbuffet

Geert's partypan

Borrelhapjes

Belegde broodjes

Samenwerking catering

Speciaal voor grote groepen en partijen

Voor groepen of partijen vanaf 50 personen hebben wij speciale lagere prijzen. Informeer hiernaar in onze winkel of maak een persoonlijke afspraak.    

Samenwerking Toonen Party Verhuur

Voor al uw feesten en catering, of het nu een intiem feestje thuis is of een feest voor vele personen, wij kunnen alles voor u regelen. Dankzij onze zeer intensieve samenwerking met Toonen Party Verhuur hebben wij alles voor een geslaagd feest in huis. Van het huren van stoelen en tafels, het leveren van al uw dranken (geleverd via Gall & Gall Schaijk, onderdeel van Toonen Party Verhuur) tot en met een groot feest in een compleet sfeervol ingerichte tent. Dit allemaal natuurlijk met uitstekende bediening en de meest lekkere buffetten.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Uw feest compleet georganiseerd

Voor het compleet regelen van uw feest kunnen wij u ook volledig van dienst zijn. Of het nu gaat over een compleet gezellig ingerichte tent (in alle maten), alle soorten drank met complete bar, bedienend personeel in correcte kleding of een prinses en parkeerwachten voor uw ontvangst, wij kunnen dit allemaal voor u organiseren! Dit organiseren  wij in samenwerking met Gall&Gall en Toonen Party Verhuur. Informeer naar onze prijzen of vraag naar referenties van onze zeer gespecialiseerde samenwerking.  

Bezorgkosten en schoonmaakkosten

Voor het thuisbezorgen (alleen bij partijen vanaf 20 personen) van uw bestelling brengen wij bezorgkosten in rekening. Voor Schaijk en Reek rekenen wij € 7,50 (maandag t/m zaterdag) en € 15,- (zondag). Bezorging in plaatsen buiten Schaijk en Reek rekenen wij extra € 0,50 per kilometer. Alle gehuurde en overige spullen dienen schoon terug te komen anders brengen wij hier schoonmaakkosten voor in rekening.    
Feest Smakelijk,    
Team Keurslagerij Van Kraaij  

Heeft u binnenkort een feestje?

Keurslagerij van Kraaij & Toonen Partyverhuur kunnen uw feest compleet verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Keurslagerij Van Kraaij

Geert  van Kraaij 0486-461219

info@vankraaij.keurslager.nl

Toonen Party Verhuur

Thijs Toonen 0486-464055

info@toonenparty.nl

Van Kraaij, keurslager

Pastoor van Winkelstraat 13
5374BG Schaijk
0486461219
0486464354

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten