Van Kraaij, keurslager

Het begon toen...

Hannes van Kraaij aan de Pastoor van Winkelstraat een slagerij opende. De Graafsche Courant schreef op 28 oktober dat de slagerij 'thans gereed is en geheel ingericht volgens de voorschriften der vleeschkeurings-wet'.Hannes' zoon Gerrit nam, na het behalen van zijn diploma aan de Slagersvakschool in Den Bosch, de zaak over in 1959. Onder zijn leiding werd de winkel enkele keren grondig gemoderniseerd. Gerrits jongste zoon Geert slaagde in 1988 als beste vakman aan de Slagersvakopleiding in Utrecht. En trad in '91 tot de zaak toe. Vader en zoon besloten een jaar later de winkel opnieuw te verbouwen en uit te breiden. Ook de slagerij werd enkele jaren daarna aangepast zodat het bedrijf nu vooruitloopt op de strenge Europese vleeskeuringswet. Geert van Kraaij heeft de onderneming in de afgelopen jaren gevormd van een moderne slagerij tot een zaak die anno 2013 alles levert op het gebied van lekker en gezond tafelen: de lekkerste vlees en vleeswaren, maar ook dagverse kant-en-klaar maaltijden. En verder kunt u er terecht voor de verzorging van barbecue-, gourmet, fondue- en steengrillfeesten. Keurslagerij Van Kraaij verzorgt samen met Toonen Partyverhuur alles voor u feesten.

Al meer dan 90 jaar

Een begrip in Schaijk en omgeving. Keurslagerij Van Kraaij is een moderne zaak die al ruim 90 jaar een begrip is in het Brabantse Schaijk, een dorp tussen Oss en Grave. Sinds enkele jaren wordt het bedrijf geleid door de derde generatie uit het Schaijkse slagersgeslacht: Geert van Kraaij. In onze keurslagerij zorgt een toegewijd en enthousiast team ervoor dat u dagelijks een selectie kunt maken uit het beste vlees, vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden of barbecueproducten. En dat is nog maar een greep uit ons uitgebreide productaanbod. Hoe gevarieerd dat aanbod ook is, er zijn overeenkomsten. Want of het nou gaat om een onsje beleg of om de complete buffetverzorging op een feest, bij de totstandkoming van onze producten staan 'ambachtelijk', 'puur' en 'vers' voorop. Want alleen dan kunnen we een op en top natuurlijk product garanderen.

Horeca-service

Een echte groeimarkt voor Keurslagerij Van Kraaij is de levering aan horecaondernemers. Steeds meer restaurants in het oosten van Noord-Brabant worden dagelijks en op tijd van onze verse puur natuurproducten voorzien.

Daarbij is het goed om te weten dat we werken volgens de HACCP-norm. Nieuwsgierig? Maak dan eens een afspraak.

Van Kraaij, keurslager

Pastoor van Winkelstraat 13
5374BG Schaijk
0486461219
0486464354

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten