Uw partner in horeca

Met bijna 100 jaar ambacht, ervaring en het beste vlees maakt Van Kraaij, keurslager voor u het verschil. Steeds meer restaurants in het zuidoosten van Noord-Brabant worden dagelijks en op tijd van onze verse puur natuur producten voorzien.

Onze kracht zit in het samenwerken met u als klant. We luisteren naar uw voorkeuren en komen zo samen met u tot een juiste samenstelling van uw wensen. Bij ons kunt u zelfs nog tot ’s avonds laat bestellen en dan heeft u uw bestelling de volgende dag voor 12.00 uur in huis.

 

Productie op maat

Een hamburger, worst of stoofschotel volgens eigen recept? Wij kunnen het voor u produceren. In 2018 is onze werkplaats volledig vernieuwd, daarom is voor ù produceren voor ons heel gemakkelijk. Ons vakkundig opgeleid team werkt volgens de laatste wet- en regelgeving en kan u goed adviseren over bijvoorbeeld de juiste kruidenmix.

 

Allergenen
Wij zijn een van de eerste slagerijen in Nederland die, in samenwerking met Verstegen kruiden Nederland,  ons assortiment glutenvrij heeft gemaakt. We hebben nog maar slechts 4 producten die niet glutenvrij zijn. Doordat wij bijvoorbeeld binden met fruitvezels zijn onze hamburgers en alle andere gehaktproducten volledig glutenvrij. Een ander voordeel van deze fruitvezel is dat de producten een zachtere bite hebben en de natuurlijke smaak van vlees behouden blijft.

 

Vlees afkomstig uit het buitenland

Ons Nederlands rundvlees is afkomstig van Beef Best en ons regulier varkensvlees is afkomstig van Pork Best. Daarnaast zijn wij specialist in buitenlands vlees. Ons rundvlees importeren wij voornamelijk uit Uruguay en Noord Amerika, de landen bij uitstek voor grain fed vlees. Tevens importeren wij ook rundvlees uit Schotland, Nieuw Zeeland, Australië en Brazilië,

Voor het allerbeste varkensvlees hebben wij voor u twee soorten varkensvlees uit Spanje. Hier kunt u kiezen uit Iberico, of Batallé el Único (varkensvlees van 100% raszuiver Duroc varken).

 

Nieuwsgierig? Maak dan eens een afspraak met Geert. Hij komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Van Kraaij, keurslager Schaijk

Pastoor van Winkelstraat 13
5374BG Schaijk
0486461219

Openingstijden

maandag 07:45 - 18:00
dinsdag 07:45 - 18:00
woensdag 07:45 - 18:00
donderdag 07:45 - 18:00
vrijdag 07:45 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten