Hannes van Kraaij aan de Pastoor van Winkelstraat een slagerij opende. De Graafsche Courant schreef op 28 mei 1924 dat de slagerij 'thans gereed is en geheel ingericht volgens de voorschriften der vleeschkeurings-wet'.Hannes' zoon Gerrit nam, na het behalen van zijn diploma aan de Slagersvakschool in Den Bosch, de zaak over in 1959. Onder zijn leiding werd de winkel enkele keren grondig gemoderniseerd. Gerrits jongste zoon Geert slaagde in 1988 als beste vakman aan de Slagersvakopleiding in Utrecht. En trad in '91 tot de zaak toe. Vader en zoon besloten een jaar later de winkel opnieuw te verbouwen en uit te breiden. Ook de werkplaats werd enkele jaren daarna nogmaals aangepast. In 2018 heeft Geert van Kraaij de onderneming volledig verbouwd tot een slagerij die klaar is voor de toekomst. Met onze open keuken, open werkplaats en de doorkijk van het bedrijf zien onze klanten wat er gebeurt en hoe we alles zelf maken. Transparantie is het uitgangspunt.
Een begrip in Schaijk en omgeving. Sinds 1999 wordt het bedrijf geleid door de derde generatie uit het Schaijkse slagersgeslacht: Geert van Kraaij.
In onze keurslagerij zorgt een toegewijd en enthousiast team ervoor dat u dagelijks een selectie kunt maken uit het beste vlees, vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden of barbecueproducten. En dat is nog maar een greep uit ons uitgebreide productaanbod. Hoe gevarieerd dat aanbod ook is, er zijn overeenkomsten. Want of het nou gaat om een onsje beleg, complete barbecue- of buffetverzorging, het lekkerste vlees voor de horeca, bij ons staan 'kwaliteit', 'ambacht', 'puur' en 'vers' voorop. Want alleen dan kunnen we een kwalitatief, natuurlijk product garanderen.
Op 22 mei 2024 ontving Geert van Kraaij uit handen van locoburgemeester Gijs van Heeswijk het predikaat Hofleverancier bij Koninklijke beschikking!